Изложба живопис и Фотоизложба в ТД Сърнена гора

Изложба живопис и Фотоизложба в ТД Сърнена гора


Туристите от ТД“ Сърнена гора“ Стара Загора обичат да пътешестват у нас и по света, но и с удоволствие съпреживяват миговете красота запечатани с фотообектив или сътворени от четката на художник.

Изложба Живопис и Фотоизложба ТД Сърнена гора

Това си пролича и на 05.12.2016г.,когато залата на ТД“ Сърнена гора“ беше препълнена по повод откриването на Изложба живопис на Пламен Иванов и Фотоизложба „ ТД Сърнена гора у нас и по света” с участието на Николай Стоянов, Паолина Стойчева и Любомир Банков и младия фотограф Пенко Пенков.
Доц.Злати Златев,председател на СБХ-Ст.Загора откри изложбата , изказвайки топли думи за младия художник и му пожела творчески плам и дълголетие. В отговор развълнуваният Пламен Иванов благодари на своето семейство за подкрепата и на наученото от покойния негов учител Ботьо Ботев .
За своята фотоизложба “ Просто любов“ авторката Паолина Стойчева сподели,че черпи своето вдъхновение от Природата и се опитва да запечата миговете- красота,за да ги дарява на всички с любов…
Посетителите имаха удоволстивето да разгледат изложбите и да задават въпроси на техните автори.
Изложбата бе предшествана от друго интересно събитие,което се проведе в съседната зала, а именно- Фото разказите на Станимир Власакиев- „Различните Алпи-извънземните Доломити,масива Монтероза“ и Събина Цанева – “ По Лоара с колело“, чрез които присъстващите преживяха прекрасни мигове, „пропътуваха“ далечни разстояния и се докоснаха до магията,която крие всяко едно пътешествие.
Нека да си пожелаем тези интересни начинания да се превърнат в една добра традиция през Новата 2017 година!