Подай ръка

Подай ръка


Уважаеми приятели,
Извън инициативите за почистване на природата ни в събота, на 17 септември, оставаме на линия и с доброволци в пострадалите от опустошителните наводнения села в Карловско.
Важно е да отбележим, че в почти всички дни от 6 септември насам, доброволци от нашето Туристическо дружество работиха неуморно в помощ на пострадалите семейства. Тук е редно да споменем, че най-голяма заслуга и най-много представители в доброволческия отряд имат нашите най-млади туристи – членовете на Младежката секция към клуба по Пешеходен туризъм, за което им изказваме специални благодарности и адмирации.
Отново събираме група доброволци за събота, 17 септември, които с организиран от нас транспорт да бъдат в пострадалите села и да помагат на хората там.
Какво ви е необходимо: на първо място да се обадите на Секретаря на Туристическото дружество Ваня Петкова (тел. 0882 966 462) за да се запишете, най-късно до четвъртък (15 септември) следобяд, до 17:00 часа, за да можем да организираме адекватно транспорт. Лично на вас ще са ви необходими гумени ботуши (задължително) и дрехи за цапане, вода и храна за вас самите, лопата и каквото друго сметнете за необходимо. Не забравяйте и резервни дрехи.
Хората в пострадалите села повече от всичко имат нужда да усетят нашата подкрепа, доброволната помощ и личния ни пример – за да знаят, че не са сами в сполетялото ги нещастие и че ЗАЕДНО ще се справим с последиците от наводненията!
Очакваме Ви, нека доброволчеството и обединението ни покаже колко сме силни ЗАЕДНО!
Снимка: Ваня Петкова, с. Каравелово.