Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Детски зимен празник


Уважаеми приятели,
Туристическо дружество „Сърнена гора“, гр. Стара Загора, със съдействието на Община Стара Загора, има удоволствието за четвърти пореден път да Ви покани на Детски зимен празник, който ще се проведе на поляната до хижа Бузлуджа („малка“), в подножието на историческия връх. Началото на празника ще бъде в 11:00 часа, на 18 февруари 2023 год., събота.
На празника ще има състезания с шейни, спортно ориентиране, семейно сърфиране с лодка по снега, весел крос, изработване на снежни фигури и други забавления. Ще Ви очакваме на поляната до хижа Бузлуджа („малка“) заредени с добро настроение и подходящо екипирани за зима. От нас очаквайте много приятни изненади, весели игри, музика, танци, награди, както и безплатен топъл чай през целия ден и греяно вино за възрастните. Доведете Вашите деца, доведете техни съученици, братовчеди, приятели – всички, които имат желание да се забавляват на снега.
Следим времето и снежната покривка в планината, засега прогнозите са в събота да има достатъчно сняг за снежни активности на открито. Следете фейсбук страницата Дружеството за да се информирате за актуалната информация около Детския зимен празник.
За Ваше удобство, организирали сме безплатен транспорт, с автобуси, които ще тръгнат от гр. Стара Загора – паркинга зад Драматичен театър „Гео Милев“, в 9:15 часа. Тъй като местата в автобусите са ограничени, организирано е предварително записване на тел. 0883 225 055, като можете да се запишете най-късно до 18:00 часа на 16 февруари, четвъртък. Разбира се, можете да дойдете и с лични автомобили. Ще Ви очакваме на заснежената поляна до хижа „Бузлуджа“ („малка“) – Вашите деца, Вас и доброто Ви настроение!