Общоградски поход – 29 юли

Общоградски поход – 29 юли


Уважаеми приятели,
Продължаваме добрата традиция в края на всеки месец да организираме Общоградски ПОХОД, който се провежда в околностите на град Стара Загора. Заедно с Община Стара Загора Ви каним на следващия Поход, като ще Ви очакваме в 8:00 часа, на 29 юли 2023 год., събота, на Сборния пункт – в Аязмото, на паркинга над болница „Тракия – парк“.
Маршрутът на Похода е следният: от паркинга в Аязмото тръгваме в посока северозапад, по маркираната туристическа пътека. Ще минем през местността Сухата чешма и ще достигнем крайната си цел – заслон „Тихия кът“. Там има вода. Почиваме си и се връщаме обратно на Аязмото, където Походът приключва. Продължителността ще е около 3 – 4 часа, включително почивките, по-кратък ще е от обичайното, просто ще се постараем да се приберем, преди да е станало истински горещо.
Походът е подходящ за всички възрасти, не е сложен, изисква удобни спортни обувки, леки дрехи, шапка(!) и малка раничка – с малко храна, достатъчно вода(!), репелент (!) против насекоми (препоръчваме да сте се напръскали обилно), слънцезащитни средства, дъждобран (за всеки случай).
Водачи на Похода ще бъдат Даниела Велева и Звездалина Николова.
Очакваме Ви!
ВАЖНО: При дъждовно време Походът няма да се състои