Детски зимен празник

Детски зимен празник


ЗАРАДИ ЛИПСА НА СНЯГ на Бузлуджа, ОТЛАГАМЕ провеждането на празника. Посочената в момента дата не е точна, изчакваме подходяща снежна покривка! Следете събитието и фейсбук-страницата на Дружеството за повече информация!
Туристическо дружество „Сърнена гора“, гр. Стара Загора, със съдействието на Община Стара Загора, има удоволствието за четвърти пореден път да Ви покани на Детски зимен празник, който ще се проведе на поляната до хижа Бузлуджа („малка“), в подножието на историческия връх. Началото на празника ще бъде в 11:00 часа, на 13 февруари 2021 год., събота.
На празника ще има състезания с шейни, спортно ориентиране, семейно сърфиране с лодка по снега, зимна щафета, изработване на снежни фигури и други забавления. Ще Ви очакваме на поляната до хижа Бузлуджа („малка“) заредени с добро настроение и подходящо екипирани за зима. От нас очаквайте много приятни изненади, весели игри, музика, танци, награди, както и безплатен топъл чай през целия ден. Доведете Вашите деца, доведете техни съученици, братовчеди, приятели – всички, които имат желание да се забавляват на снега.
Следим необичайно топлото време в планината, което за съжаление стапя бързо снежната покривка. Следете фейсбук страницата Друежеството за да се информирате за актуалната информация около Детския зимен празник.
За Ваше удобство, организирали сме безплатен транспорт, с автобуси, които ще тръгнат от гр. Стара Загора – паркинга зад Драматичен театър „Гео Милев“, в 9:15 часа. Тъй като местата в автобусите са ограничени, организирано е предварително записване на тел. 0882 966 462. Можете да дойдете и с лични автомобили. Ще Ви очакваме на заснежената поляна до хижа „Бузлуджа“ („малка“).